AMERIKANSK BESØG PÅ HHCH.

HHCH havde besøg af 20 amerikanske soldater fra US National Guard, der er i landet i forbindelse med besøg hos Hjemmeværnet på Sjælland i sidste uge og øvelser i vores region i denne uge.

Dagens program startede på Hjemmeværnsskolen i Nymindegab, hvor man fik en generel orientering om hvad skolen kan tilbyde samt hvordan skolens uddannelsessystem er bygget op. Efter frokost på skolen fik man en rundvisning på skolens område, hvor man blandt andet besøgte de gamle bunkeranlæg.

Efter besøget i Nymindegab gik turen op langs vestkysten hvor dagen afsluttedes på HHCH med en let aftensmad. HHCH havde i den forbindelse hyret en dansk pølsevogn ind, således at vores amerikanske kolleger kunne få et afbræk i den sædvanlige kasernemad.

Ved samme lejlighed skulle der have været deltagelse af 30 mand fra den engelske Army Reserve, men de måtte melde afbud, så de tilstedeværende kunne spise de hotdogs og drikke de Cocio man kunne, ud over de to hotdogs og en Cocio der oprindeligt var budgetteret med.

Efter "angrebet" på Pølsevognen, der forøvrigt foregik under en regnbyge af olympiske dimensioner, fik soldaterne en kort orientering om selve samlingen, inden de blev sluppet løs for ved selvsyn kunne bese stedet.

Inden de skulle retur til Skive, var vi vært ved en kop kaffe og en "træstamme". Så alt i alt havde soldaterne en Dansk dag, de måske ikke lige havde regnet med.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 18:55

Hej.Undertegnede ønsker oplysninger om min morfar Helge Frede Jensen,som jeg så et foto af på museet i Frøslev,jeg mener han var med til at starte en hjemmevær

...
09.05 | 13:09

Kender Toben Skov og familien, jeg var elev på Ejsing mejeri ,

...
05.05 | 23:58

Mener at Henning Dusgård var medhjælper hos moesgård Madsen !

...
04.04 | 00:41

Jeg er årgang 1934 og mindes mange ting fra årene under besættelsen .
Jeg boede i Ryde og var nabo til Moesgård Madsen hvor sønnerne deltog
I Vinderup-Rydhave

...
Du kan lide denne side